Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Accesorii Suport periuță de dinți Source/Universală
Poza

Suport periuță de dinți Source/Universală

Producator:   RADIUS
RADIUS
RADIUS

RADIUS este o company de familie de 27 de ani. Sunt designerii, producatorii si distribuitorii periutelor de dinti speciale Radius Original, Scuba, Totz, Kidz. RADIUS foloseste materiale naturale si sprijina ecologismul.


Cod: Culoare: Pret:
CASE-807-1 Verde
35.00 lei
CASE-807-2 Roz
35.00 lei
CASE-807-3 Alb
35.00 lei
CASE-807-4 Mov
35.00 lei
CASE-807-5 Negru
35.00 lei
CASE-807-6 Albastru
35.00 lei
Comanda si livrare

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.dental-boutique.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile  din aceasta pagina.


Citeste mai mult
Transportul si Livrarea produselor de igiena orala.

Livrarea se va face prin serviciile FAN Courier, in toate localitatile din tara.
Costurile sunt calculate automat in functie de greutatea produselor comandate si sunt incluse in totalul comenzii.
Coletul va fi primit la adresa de livrare setata de dumneavoastra numai dupa confirmarea telefonica sau prin email a produselor comandate.
Pentru confirmare veti fi contactat(a) de catre un membru al echipei dental-boutique.ro

In cazul produselor aflate pe stoc, livrarea se face in termen de 24-48 de ore. Pentru produsele care nu se afla in stoc, veti primi o confimare telefonica a termenului de livrare.
Pentru comenzile primite vineri sau in weekend livrarea se face sambata sau la inceputul saptamanii urmatoare.

 


Citeste mai mult
Contact: +40 744.939.052   Email: comenzi@dental-boutique.ro
Descriere Suport periuță de dinți Source/Universală

Suportul pentru periuța de dinți Radius Source/ universala poate fi folosita pentru majoritatea periutelor de dinti si nu trebuie sa lipseasca din bagajul dumneavoastra atunci cand plecati in concediu.

 

   
 1. Deschidere și închidere ușoară
  Cutia noastră de călătorii standard pentru periuțe de dinți utilizează o tehnologie brevetată "balamale vii" pentru o deschidere raționalizată și are un sistem de închidere rapidă pentru închiderea sigură și fără picurare.
 2. Durabil și de încredere
  Priviți cu atenție - Suportul nostru de călătorii standard pentru periuțe de dinți este făcută dintr-o singură piesă fără sudură. Va dura mult timp după ce alternativele de calitate inferioară au renunțat, dar dacă vreți să renunțați vreodată la acestea, reciclarea este calea de urmat.
 3. Stocare optimă
  Nu este doar pentru periuțe de dinți. Păstrați perii de machiaj, pixuri și creioane și orice altceva care se potrivește!
 4. Reciclat și reciclabil!
  Suportul pentru periuța de dinți standard este fără BPA și este fabricată din plastic reciclat de 50%. Și, desigur, este și 100% reciclabilă.


Atenție!! Nu poate fi folosita pentru Radius Original si Radius Scuba. Există varianta creată special pentru cele două tipuri de periuțe.

Alte produse din categorie
like pe facebook